Google Adsense Nederlands

Blijkbaar volgens google heeft deze website content van weinig waarde. Het feit dat ik maanden heb gewerkt om hier orginele speletjes te plaatsen is niet voldoende. Ik wou graag wat AdSense advertenties op de website plaatsen om zo nog wat inkomsten te kunnen genereren. Ik krijg echter de melding van Adsense: Content van weinig waarde. Uw site voldoet niet aan de geschiktsheidscriteria voor het uitgeversnetwerk van Google. Bekijk de volgende bronnen voor meer informatie.

Het spijt me maar wanneer is het nog goed dan? Alles op deze site is orgineel materiaal. Maar niet van waarde dus blijkbaar. Doch als ik dan ga lezen waar ik op moet letten als webmaster begrijp ik het niet helemaal meer:

Google has detected low-quality pages or shallow pages on your site. Here are a few common examples of pages that often have thin content with little or no added value:

  • Automatically generated content
  • Thin affiliate pages
  • Content from other sources. For example: scraped content or low-quality guest blog posts
  • Doorway pages

Niets van dit alles is het geval op deze website. Dus wat doe ik verkeerd?

Leave a Reply